BikeFest, locul unde se antreneaza eroii urbani, 3-4 septembrie 2016

BUCURESTI, 26 august 2016

Hervis Sports va fi sponsorul celei de-a sasea editie a BikeFest, pe 3 si 4 septembrie, eveniment organizat de Asociatia Green Revolution, in parteneriat cu Raiffeisen Bank.
Asociatia Green Revolution, in parteneriat cu Raiffeisen Bank, va invita pe 3 si 4 septembrie la cea de-a sasea editie a BikeFest, locul unde se antreneaza eroii urbani.

Ca o prima noutate a acestei editii, BikeFest debuteaza sambata, 3 septembrie, cu Urban Race, singurul concurs de ciclism ce trece prin curtea Palatului Parlamentului, care va avea noi dimenisiuni. Competitia este realizata cu sprijinul Camerei Deputatilor si a Comisiei pentru Mediu si Echilibru Ecologic.

Green Revolution cu sustinerea NoMad organizeaza, in premiera, doua curse: una dedicata mountainbikerilor – Urban Race MTB – si una iubitorilor curselor de sosea – Urban Race Road. Cursele vor avea starturi diferite si premii diferite, iar startul si finish-ul se vor face in curtea Palatului Parlamentului. Se vor parcurge, atat aleile cu dale din curtea Palatului Parlamentului, care includ urcari si coborari solicitante, cat si bulevardele din jurul acestuia si din Parcul Izvor. Detalii despre concurs si inscriere, aici: http://bikefest.ro/inscrie-te/

BikeFest este locul unde gasesti cele mai fun competitii, activitati de relaxare, super concerte si multe, multe premii. BikeFest inseamna distractie, adrenalina, energie, timp frumos petrecut alaturi de cei dragi.

„BikeFest” este organizat in scopul consolidarii comunitatii de biciclisti si promovarii bicicletei ca mijloc de transport alternativ. Astfel, timp de doua zile, toate activitatile din cadrul BikeFest, desfasurate in parcul Izvor, vor fi o declaratie puternica prin care sarbatorim Biciclistul Urban, ca nou locuitor al Bucurestilor.

„In 2009 am inceput sa investim in proiectul I’Velo pentru ca eram convinsi ca Bucurestiul are nevoie de o schimbare de mentalitate in ceea ce priveste transportul urban. De atunci sarbatorim, in fiecare toamna, impreuna cu voi mersul pe bicicleta. Vino si tu alaturi de prietenii tai la BikeFest 2016 si sustine transportul sustenabil!”, a declarat Corina Vasile, Director Comunicare si Relatii Publice Raiffeisen Bank.

“Ne bucuram sa organizam pentru al saselea an consecutiv, un eveniment pentru eroul din fiecare biciclist. BikeFest este un eveniment despre biciclistii pentru care ziua incepe cu bicicleta si se termina tot cu ea, pentru care «pe doua roti» inseamna un stil de viata, locul unde se antreneaza pentru tot ceea ce inseamna sa fii un biciclist urban si un bun cetatean. Continuitatea lui nu face decat sa ne consolideze convingerea ca Biciclistul urban este noul locuitor al Bucurestilor. Am pregatit impreuna cu partenerii nostri un adevarat festival al biciclistului urban, cu doua curse interesante, cu activitati diverse, care se adreseze unui public variat. Va asteptam in numar cat mai mare si anul acesta sa ne bucuram de un adevarat festival al eroului pe bicicleta “, a declarat Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.


 

Author: CDMR

Share This On