Best Tires Shop

Categorie: Piese auto
 
Prezentare: Din 2008 pana in prezent, ne dedicam vanzarii de anvelope si jante, diversificandu-ne produsele pentru a acoperi toate nevoile clientilor. Ne putem mandri cu o experienta acumulata pe parcursul a 13 ani de activitate. Pe parcursul existentei noastre am evoluat foarte mult iar in domeniul nostru am ajuns in top. Pe acest drum al evolutiei noastre am intampinat foarte multe dificultati si probleme pe care de-a lungul anilor le-am rezolvat eficient, de aceea afirmam cu mandrie ca avem experienta in domeniu.

Best Tires este dealer oficial al celor mai renumiti producatori de anvelope: Michelin Romania, Goodyear Dunlop Romania, Pirelli Tyres Romania, Nokian Tyres, Vredestein si Hankook si de asemenea avem contract cu doi dintre cei mai mari wholleseller de anvelope din Europa. Nefiind reprezentantul unic al nici unui producator de anvelope nu suntem nevoiti sa va recomandam doar o anumita marca. In acest fel avem posibilitatea de a oferi clientilor nostri solutii variate si personalizate care sa corespunda cat mai bine nevoilor lor specifice. Pentru noi este important sa gasim solutia optima pentru client, nu sa vindem o anumita anvelopa.

Best Tires este printre cei mai importanti furnizori de anvelope din Bucuresti, iar o pozitie de lider poate fi atinsa doar prin oferirea celor mai bune servicii. Best Tires si-a propus ca, prin calitatea serviciilor oferite sa poata satisface nevoile celor mai dificili clienti. Astfel trasaturile esentiale ale companiei Best Tires sunt serviciile de foarte buna calitate, interioarele moderne ale service-urilor, atmosfera prietenoasa si profesionala a angajatilor. Clientii Best Tires pot fi siguri ca beneficiaza de cele mai bune servicii in oricare din cele doua serviceuri. La ora actuala in domeniul anvelopelor si jantelor avem cea mai vasta oferta de tipodimensiuni si marci din Romania. Comercializam peste 50 de branduri de anvelope si peste 10 branduri de jante.
 
Adresa: Bdul Metalurgiei, nr. 21, sector 4, Bucuresti
Telefon: 0721 51 51 51
Site internet: www.best-tires.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On