Best Cleaning Experts

Categorie: Servicii curatenie
 
Prezentare: Best Cleaning Experts va ofera o gama larga de servicii incepand de la curatenie rezidentiala sau pentru birouri, spalari covoare si mochete. Echipa noastra este una formata si instruita in domeniul curateniei, fiind atent selectionata si pregatita.

Suntem foarte eficienti, lucru relevant in portofoliul clientilor pe care ii avem si care sunt constanti in ceea ce priveste gama de servicii de curatenie. Totodata, semnalam si faptul ca baza noastra de clienti creste, lucru semnificativ si important pentru o firma de curatenie moderna care activeaza intr-o industrie cu o concurenta destul de acerba.

In plus fata de faptul ca avem un personal calificat in astfel de servicii, folosim echipamente de ultima generatie care adauga un plus de calitate rezultatului final. Absolut toate echipamentele pe care le folosim sunt de calitate germana. Acest lucru ne mentine in topul celor mai bune firme axate pe domeniul curateniei, lucru relevant in cresterea numarului de comenzi in fiecare zi.

Optati pentru oricare dintre aceste servicii oferite de Best Cleaning Experts iar un consultant va va face o evaluare corecta si detaliata asupra curateniei dorite astfel incat sa primiti un raport pret-calitate optim. Ne vom ocupa chiar si de cele mai inaccesibile locuri pentru a oferi curatenia potrivita caminului dumneavoastra.
 
Adresa: Str. Vintila Mihailescu, nr. 16, sector 6, Bucuresti
Telefon: 0745 028 070
Site internet: bestcleaningexperts.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On