Bebelas.ro

Categorie: Cumparaturi
 
Prezentare: Am reusit sa ne facem un renume sinonim cu seriozitatea, munca desfasurata cu placere, respectul si placerea de a colabora cu clientii nostri. Propunem solutii diverse pentru toti parintii care doresc ca activitatea bebelusului lor sa fie una deosebita, caracterizata de un stil de viata sanatos si de multiple moduri distractive de a-si petrece timpul.

Bebelas.ro este mai mult decat un simplu magazin online, este o platforma de pe care parintii pot afla care sunt cele mai noi si cele mai bune produse, accesorii si jucarii dedicate celor mai mici membri ai familiei. Avem spre vanzare o gama extrem de diversificata de produse, pornind de la carucioarele si patuturile de care fiecare bebelus are nevoie si ajungand la scaune pentru copii, accesorii pentru camera, articole de igiena si sanatate si chiar si diverse produse pentru mamici.

Bebelas.ro beneficiaza si de un blog dedicat parintilor. Personalul este tanar si dinamic, se adapteaza usor cerintelor si este mereu la curent cu cele mai noi sfaturi si recomandari in ingrijirea bebelusilor. De aceea, suntem mereu pregatiti sa oferim cu cea mai mare placere informatii noi si benefice, potrivite pentru fiecare parinte si fiecare bebelus.
 
Adresa: Str. Bihorului, Nr. 49/C, Oradea, jud. Bihor
Telefon: 0754 883 344
Site internet: www.bebelas.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On