Bavali Expert

Categorie: Asigurari
 
Prezentare: Cu sediul in Drobeta Turnul Severin, Bavali Expert SRL intermediaza asigurari auto online pentu toti soferii din Romania. Ba chiar mai mult decat atat, din 2014 Bavali Expert ofera chiar si asigurari de Bulgaria, fara costuri ascunse, de la asiguratori autorizati din tara vecinilor, Bulgaria. Nu exista clauze secrete, taxe sau comisioane suplimentare, brokerii de asigurari Bavali Expert sunt acei profesionisti cu care orice conducator auto si-ar dori sa colaboreze.

Serviciile de negociere si intermediere pentru achizitionarea celor mai bune polite de asigurare RCA sunt gratuite. Tinand cont de profilul financiar, de istoricul soferului si de modelul masinii, Bavali Expert SRL recomanda cel putin 9 asiguratori de la care soferii auto pot achizitiona asigurari ieftine de Romania sau de Bulgaria.

Conducatorii auto care sunt in cautarea unui RCA ieftin pot comanda online o asigurare auto. Comanda se realizeaza rapid si in perfecta siguranta, iar polita de asigurare auto va fi livrata la client acasa, oriunde in Romania! Pentru a verifica RCA-ul, Bavali Expert pune la dispozitia internautilor un calculator RCA cu ajutorul caruia putem compara in timp real tarifele asiguratorilor auto din Romania sau din Bulgaria.

Calculatorul RCA este functional 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana! Talonul masinii este indispensabil pentru a verifica RCA-ul! Informatiile insemnate in talon sunt importante! Conducatorul auto poate comanda de acum o asigurare auto online, ieftina si buna, care sa indeplineasca intocmai nevoile soferului! Plata se face ramburs sau online, iar livrarea este gratuita in 24 de ore!
 
Adresa: Str. P-ta Mircea cel Batran, nr. 6, Drobeta Turnu Severin , jud. Mehedinti
Telefon: 0745 380 227
Site internet: rcaobligatoriu.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On