Baterii auto acasa

Categorie: Piese auto
 
Prezentare: Pare un cosmar sa ramai cu masina in pana din cauza acumulatorului auto uzat. Si asa si este, la urma urmei, cata vreme nu mai poti folosi autovehicolul atat de necesar. Comercializam baterii auto livrate direct la domiciliu. Se asigura si montajul!

In magazinul online de baterii auto vei gasi toate modelele de pe piata. Sunt sute de tipuri de baterii auto, in functie de producator, de marca si de tipul masinii, de la baterii auto pentru Audi, BMW, Ford, Toyota sau Volkswagen, pana la cele pentru Hummer sau Iveco.

In cazul in care ai constatat faptul ca bateria masinii tale nu mai functioneaza, intra pe site si alege-ti acumulatorul potrivit. Daca nu te descurci, e suficient sa telefonezi la 0746.103.145 si un consultant iti va raspunde la orice intrebare sau nelamurire si te va indruma pentru a face alegerea potrivita pentru masina ta.
Bateriile auto comandate pe site-ul bateriiautoacasa.ro se livreaza doar pe teritoriul Romaniei prin firme de curierat rapid sau prin curier propriu, de luni pana sambata, intre orele 09:00 si 19:00.

Daca locuiesti in Bucuresti sau pe o raza de 10 kilometri in jurul Capitalei, bateria auto va fi livrata la domiciliu in cel mult sase ore de la plasarea comenzii si confirmarea ei de catre un operator. In tara, acumulatorii auto comandati sunt livrati in cel mult 48 de ore, astfel incat sa te poti bucura rapid de avantajele utilizarii autoturismului.
 
Adresa: Str. Monumentului, nr. 4A, sector 2, Bucuresti
Telefon: 0746 103 145
Site internet: bateriiautoacasa.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On