AutoNela

Categorie: Magazine piese auto
 
Prezentare: Firma noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Arad. Principalele obiecte de activitate ale firmei sunt vanzarea de piese auto si service-ul auto. Avem o echipa tanara cu o vasta experienta in activitatea de service auto si in vanzarea de piese auto avand in portofoliu producatori si furnizori de prestigiu.

Comercializam piese auto originale, piese auto after market, accesorii auto, anvelope, uleiuri auto (Aral, Castrol, Mobil, Liqui Moly, etc), amortizoare (Sachs, KYB, Delphi, TRW, Al-Ko, Topran, etc), acumulatori (Bosch, Varta, Tudor, etc), caroserie (Prasco, Van Wezel, etc), directie (Topran, Ruville, TRW, Febi, Moog, etc), elemente franare (Delphi, TRW, LPR, Brembo, Ferodo, etc), esapament (Asmet, Bosal, Asso, etc), filtre auto (Mann, Bosch, Filtron, Knecht, J P Group, etc), radiatoare (NRF, Thermotec, Magneti Marelli, Valeo, etc) pentru orice tip de autovehicule. La noi gasiti produse de calitate.

AutoNela asigura si consultanta de specialitate pentru clientii in cautare de anvelope auto: persoanele care au nevoie de un sfat pot oricand sa discute cu reprezentantii AutoNela care ii vor putea ghida si le vor oferi detalii pe masura nevoilor si preferintelor. Toti cei interesati trebuie sa stie ca produsele comercializate de catre cei de la AutoNela se adreseaza si celor mai exigente gusturi: asadar, fa-ti timp sa ne consulti oferta!
 
Adresa: Nespecificata, Arad
Telefon: 0740 642 607
Site internet: www.autonela.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On