Atu Tech

Categorie: Securitate
 
Prezentare: Atu Tech comercializeaza o gama variata de produse: sisteme de supraveghere video, sisteme de alarma la efractie, dispozitive de control acces si pontaj pentru vile si sedii de firma, automatizari porti culisante si bariere electromecanice, sisteme de videointerfonie si sonorizare, sisteme antifurt pentru magazine, destinate celor ce doresc să îşi protejeze afacerea si căminul.

De la lansarea sa in anul 2011 si pana in prezent Atu Tech a devenit unul dintre cele mai importante magazine online din Romania datorita calitatatii serviciilor asigurate de un personal tehnic competent ce va poate ajuta atat in asamblare cat si in alegerea produsului potrivit. Experienta lor se masoara prin rezultatele recunoscute. Nu trebuie sa mai faceti eforturi, sa va documentati sau sa alergati pe forumuri.

Atu Tech se mandreste cu reputatia de a actiona corect si etic in fiecare demers. Reputatia noastra este cladita pe valorile companiei si valorile angajatilor. Avem un angajament ferm de integritate.
 
Adresa: Strada Varului Nr. 2D, Sibiu, jud. Sibiu
Telefon: 0753 058 588
Site internet: www.a2t.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On