Atlas Sport

Categorie: Constructii
 
Prezentare: Cu experienta de peste 11 ani, cu referinte care se extind la nivel national si european, Atlas Sport isi desfasoara cu succes activitatea in proiectarea si constructia de baze sportive (terenuri de sport, sali de sport, piste de atletism, tribune, dotari si toate lucrarile conexe sportului) si locuri de agrement. Experienta ne-a ajutat sa selectam cele mai bune metode de proiectare, cele mai bune materiale si tehnici de executie, precum si cele mai eficiente variante din punct de vedere al costului pe termen lung.

Deviza noastra este Constructii Sportive de Calitate – iar calitatea este pe primul loc in fiecare pas al activitatii Atlas Sport (de la proiectare, selectarea celor mai bune materiale si pana la predarea lucrarilor si servicii post garantie pentru clientii nostri). Astfel putem sa va oferim proiecte de o calitate garantat superioara la preturi competitive.

Atlas Sport a reusit prin calitatea lucrarilor realizate si prin seriozitatea si profesionalismul dovedit sa ofere siguranta unui partener de nadejde. 100% din clientii intervievati au declarata ca ar dori sa colaboreze din nou cu Atlas Sport.
 
Adresa: Str. Voinicenilor, nr. 62, Targu Mures, jud. Mures
Telefon: 0755 085 276
Site internet: www.atlassport.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On