Asplast

Categorie: Casa si gradina
 
Prezentare: Companie de termopane din Bucuresti, ce are ca obiectiv de activitate producerea si comercializarea de termopane Rehau, si geamuri termopan, ideale pentru orice locuinta.

Experienta pe care o avem in acest domeniu este una vasta, de peste 20 de ani, si am oferit in acest timp produse de o calitate superioara pe piata serviciilor de temopane Rehau din Ilfov, si din Bucuresti.

Preturile pe care le propunem pentru aceste sisteme sunt foarte corecte si competivite pe piata, iar acest lucru ne-a permis sa ne bucuram de o crestere constanta a cifrei de afaceri.

Oferim termopane Rehau, termopane cu rama din lemn si din aluminiu. Termopanele din lemn sunt create folosind sistemele de feronerie reglabile. In aceste conditii se va realiza o distribuire a fortei mai buna si uniforma, si de asemenea conditiile de etansare sunt foarte bune. O alta optiune ideala pentru fabricarea ferestrelor si usilor din termopan o reprezinta aluminiul, material ideal in acest sens, deoarece calitatile sale sunt recunoscute. In acest sens putem adauga ca este foarte rezistent la erodare, si poate oferi o durabilitate sporita.
 
Adresa: B-dul Camil Ressu, nr. 8, sector 3, Bucuresti
Telefon: 0734 608 029
Site internet: www.asplast.ro


 

Author: CDMR

Share This On