Asociatia Young Initiative

Categorie: Cursuri de formare profesionala
 
Prezentare: Asociatia Young Initiative (AYI) este o organizatie nonprofit infiintata in 2009 care le ofera copiilor si tinerilor instrumentele educationale necesare pentru a se dezvolta personal si profesional astfel incat sa contribuie eficient la construirea Romaniei de maine. Credem intr-o Romanie bazata pe educatie si ne dorim sa contribuim la construirea ei. Impreuna cu tine.

Sprijinim tinerii sa si descopere potentialul si sa ia initiativa pentru a schimba in bine comunitatile din jurul lor.

Prin intermediul Centrului pentru Managementul Organizatiilor Nonprofit contribuim la dezvoltarea unui sector ONG capabil sa raspunda nevoilor comunitatii. Ne propunem sa sprijinim in mod gratuit ONG-urile care doresc sa invete cum sa devina cat mai eficiente, propunand o solutie educationala moderna si in acelasi timp foarte flexibila, accesibila din orice locatie, prin intermediul oricarui terminal conectat la Internet.

Cursurile online in format MOOC au devenit o alternativa la educatia in format clasic, fiind adoptate atat de catre universitatile de top ale lumii, cat si de ONG-uri si institutii private. Milioane de persoane invata zi de zi folosind acest tip de cursuri. Astfel, am dorit sa extindem acest concept si in Romania, in special in sectorul non-profit, care lucreaza zi de zi pentru a construi un stat mai puternic, mai civilizat si mai apropiat de cetatenii sai.
 
Adresa: Str. General Christian Tell, nr. 10, sector 1, Bucuresti
Telefon: Nespecificat
Site internet: www.younginitiative.org
 


 

Author: CDMR

Share This On