ASEBUSS

Categorie: Invatamant post-universitar
 
Prezentare: Institutul de Administrare a Afacerilor – ASEBUSS este singura scoala privata acreditata de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice sa organizeze program de master in administrarea afacerilor conform noilor reglementari ale conventiei de la Bologna. De aproape 20 ani, ASEBUSS si-a consolidat reputatia unei scoli de afaceri de top, care ofera un program Executive MBA romano-american acreditat national si international.

Urmarim sa punem in valoare experienta deosebita pe care fiecare participant o aduce la clasa si credem ca abilitatile de leadership pot fi deprinse sau imbunatatite printr-o combinatie de metode si instrumente, dar mai ales prin aplicarea acestora in mod constant. Incurajam si sprijinim colaborarea in echipe diverse pe perioada programului, astfel incat cursantii nostri sa beneficieze de cat mai multe oportunitati de networking, dezvoltare personala si cunoastere.

Avem o echipa de profesori care se remarca prin buna cunoastere a pietei locale si internationale, experienta practica acumulata in cadrul unor companii romanesti sau internationale, precum si prin absolvirea cu succes a cursurilor organizate de Harvard Business School in vederea utilizarii studiilor de caz in procesul de predare.
 
Adresa: Str. Calea Grivitei, nr. 8-10, etaj 8, sector 1, Bucuresti
Telefon: 021 319 6440
Site internet: www.asebuss.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On