ArtaCeaiului.ro

Categorie: Produse pentru mentinerea / imbunatatirea sanatatii
 
Prezentare: ArtaCeaiului.ro este magazinul online cu cea mai variata gama de ceai infuzie: verde, negru, alb, Oolong, Rooibos, ceai de fructe si ceai de plante. Aici gasiti si o gama impresionanta de cafea de cea mai buna calitate: cafea de origine, cafea cu arome si cafea espresso profesionala. Accesoriile pentru prepararea, servirea si depozitarea ceaiului si a cafelei sunt alese atat pe baza calitatilor estetice, cat si a celor practice, si sunt niste cadouri deosebite.

Ceaiurile pe care le comercializam sunt produse intr-o fabrica moderna, localizata in Germania, ce dispune de echipamente si fluxuri tehnologice de ultima generatie, astfel incat sa se garanteze pastrarea proprietatilor si aromelor ceaiurilor pe durata intregului lant de productie.

Amestecurile de plante si fructe denumite generic “Tea Melange” sunt creatia unor degustatori de ceai ce au in spate experienta multor ani in domeniu. Acestia selecteaza doar ceaiuri si ingrediente de cea mai buna calitate ce provin din zone selectionate ca Japonia, China, India sau Africa, astfel incat rezultatul sa fie pe masura asteptarilor dumneavoastra.

De asemenea, pe site-ul Arta Ceaiului veti descoperi si o gamă larga de accesorii, inclusiv cutii metalice elegante, seturi de ceai Tea For One, ceainice cu design modern sau clasic si multe alte accesorii deosebite ce va vor ajuta sa va creati un ritual propriu de servire a ceaiului.
 
Adresa: Sos. Andronache, nr. 203, sector 2, Bucuresti
Telefon: 0733 332 324
Site internet: artaceaiului.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On