Arta si cultura

 

 

  • Nepot de taran – Ne propunem sa descoperim impreuna si sa promovam tineri care cultiva si imbogatesc situl de viata traditional romanesc, adaptandu-l nevoilor moderne sociale, culturale și economice. Proiectul nostru este dezvoltat sub forma unei platforme editoriale interactive, ce prezintă istorisiri si povesti de succes, portrete si interviuri ale tinerilor intorsi in mediul rural. Vrem sa contribuim la promovarea stilului de viata traditional romanesc si sa il prezinte ca o optiune viabila pentru tinerii de azi.
  • Casa experimentelor – Este primul centru stiintific non-profit din Romania ce prezinta un concept inovativ de invatare despre stiinta intr-un mod informal prin intermediul unor exponate stiintifice instalate permanent, realizate in scopul de a invata despre stiinta in timp ce vizitatorii se “joaca” cu ele.
  • Bibliotecara – Primul serviciu online de inchiriere de carti destinat publicului larg, lansat din dorinta de a moderniza felul in care citim si de a facilita accesul la cat mai multe carti, o solutie pentru cei care vor sa citeasca mai mult cu costuri mai mici, sa evite situatiile in care cumpara o carte si constata ulterior ca nu este conforma cu asteptarile sau nu au timp sa ajunga la biblioteca din cartier.
  • Gallery Cafe – Mai mult decat o cafenea, o galerie de arta si un spatiu multifunctional destinat atat workshop-urilor, atelierelor si cursurilor de arta vizuala si dezvoltare personala pentru copii si adulti, cat si petrecerilor private, evenimentelor corporate, seminariilor, sesiunilor de training, conferintelor de presa, interviurilor, sedintelor foto, lansarilor de produse, prezentarilor de proiecte.
  • Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale Contemporane – ANAV promoveaza arta contemporana prin expozitii de fotografie, de pictura, sculptura, proiectii de film, teatru, organizeaza programe educationale si de promovare a tinerilor artisti, precum si acțiuni filantropice pentru copiii cu sau fara nevoi speciale.