Arta Mobilei

Categorie: Mobila
 
Prezentare: Producator si furnizor ce activeaza pe piata din anul 2007, Arta Mobilei isi pune in valoare atuurile in fata competitiei. Experienta acumulata, calitatea oferita si serviciile prompte au transformat societatea a carei oferta poate fi vizualizata si pe www.arta-mobilei.ro intr-o solutie tot mai cautata in materie de mobilier.

Orice proprietar poate avea astfel satisfactia de a amenaja spatiul de locuit cu mobila de calitate, realizata in functie de propriile specificatii si necesitati, cu finisajele dorite, optimizand in acelasi timp si spatiul de depozitare. Mobila realizata la comanda garanteaza de fiecare data multumirea exigentelor, oferind de asemenea durabilitate si finisaje in functie de preferinte.

Un alt avantaj al mobilei la comanda il reprezinta optiunile variate. Aici este vorba atat de stilul conceperii mobilierului, de culori, dar si de materialele utilizate. La Arta Mobilei piesele de mobilier pot fi realizate din pal melaminat, MDF infoliat sau lacuit ori chiar din lemn masiv. Originalitatea si stilul unic sunt alte doua caracteristici ce recomanda mobila de calitate oferita la Arta Mobilei.
 
Adresa: Sos. Andronache, nr. 173, sector 2, Bucuresti
Telefon: 0769 297 786
Site internet: arta-mobilei.ro


 

Author: CDMR

Share This On