Ariki Bijoux

Categorie: Bijuterii
 
Prezentare: Fiecare om duce cu sine o poveste pe care o scrie in fiecare zi prin tot ceea ce face, simte si gandeste. De multe ori ignorat, stilul vestimentar da culoare si expresie povestii noastre. Preocuparea pentru frumusetea feminina si eleganta masculina ne-a determinat in anul 2004 sa ne spunem si noi povestea aducand, in exclusivitate, produse noi pe piata romanesca.

Am inceput prin a deschide primul magazin in Bucuresti sub brandul ARIKI BIJOUX fiind importatori unici din Noua Zeelanda de bijuterii foarte fin lucrate cu pietre naturale. Deopotriva spectaculoase si sensibile, aceste bijuterii au avut un asemenea succes incat am decis nu doar sa continuam, ci si sa ne extindem gama de produse.

In prezent, importam colectii unicat si din alte tari si am reusit sa dezvoltam numarul de magazine proprii, precum si colaborarea cu magazine de profil din tara.

Din respect pentru clientii nostri, colectiile Ariki surprind an de an prin diversitate si fantezie. Scoici Paua misterioase, gratioase flori de portelan, inox modern, frunze trecatoare, perle elegante, chihlimbar vindecator, sticla de Murano veritabila, bijuterii din argint si chiar ceasuri vin sa va ajute sa aveti un stil modern si rafinat. 10 ani mai tarziu stim cu certitudine ca nu doar oamenii au povestea lor, ci si bijuteriile. Iar bijuteriile Ariki mai au ceva: suflet. Mult suflet.
 
Adresa: Bd. Decebal, nr. 9, bl. S13, parter, sector 3, Bucuresti
Telefon: 021 321 00 21
Site internet: www.ariki.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On