Apt Medica

Categorie: Sanatate
 
Prezentare: Oferim servicii de asistenta medicala integrata la inalte standarde de calitate profesionala ca rezultat al experientei dobandite. Echipa de specialisti pleaca de la premisa ca medicina trebuie sa fie orientata dinspre profesionist inspre pacient!

Unicitatea serviciilor oferite de Apt Medica consta in faptul ca noi abordam nu numai tehnici din medicina clasica – alopata – dar si tehnici complementare: api- fitoterapie, homeopatie, etc. Clinica este situata intr-o zona larg accesibila a Bucurestiului (in piata 1 Mai), pe str. Ion Neculce nr. 58A, sector 1, si ofera o serie larga de servicii medicale generale si specializate, investigatii si tratamente, realizate cu aparatura de ultima generatie. Apt Medica dispune de un numar de 3 cabinete si de 4 specialitati. Prin intermediul partenerilor nostri, furnizam servicii pentru 12 specialitati medicale.

Va asteptam pentru recoltari analize medicale, evaluare examen clinic medicina muncii, recoltari ginecologie – Papanicolau, ecografie 4D, endocrinologie, ginecologie, cardiologie, stomatologie, balneo-fizioterapie, recuperare medicala, psihologie, oftalmologie, geriatrie, testare intoleranta alimentara, medicina de familie.
 
Adresa: Str. Ion Neculce, nr. 58A, sector 1, Bucuresti
Telefon: 021 275 4735
Site internet: http://www.apt-medica.ro/
 


 

Author: CDMR

Share This On