Apollon

Categorie: Agentii imobiliare
 
Prezentare: Compania imobiliara Apollon are avantajul de a avea o perspectiva unica asupra pietei imobiliare, prin volumul mare de proprietati disponibile pentru vanzare si/sau inchiriere, in portalul www.apollon.ro fiind listate peste 2500 oferte in principalele orase ale tarii, cu poze de calitate, preturi si detalii complete.

Luand in considerare cererile clientilor nostri, birourile Apollon au un program de lucru prelungit, fiind deschise in intervalul 09:00 – 19:00, de Luni pana Vineri si 09:00 am-14:00 Sambata. De fapt, 38 % din vizionarile cu clientii se fac peste orele de program si la sfarsit de saptamana. In plus, serviciul de Call Center va sta la dispozitie Non-Stop.

Consilierii imobiliari Apollon sunt in masura sa va ofere consultanta de specialitate, indiferent de cerintele dumneavoastra. Daca sunteti in cautarea unei proprietati aproape de gradinite, scoli, parcuri sau mijloace de transport, Consilierii Apollon din aria dvs va stau la dispozitie cu toate informatiile despre piata imobiliara locala si imprejurimi.
 
Site internet: www.apollon.ro
Call Center National: 0729 539 539

Apollon Bucuresti

Adresa: Str. Calea Dorobantilor, nr. 103-105, sector 1, Bucuresti

Apollon Cluj-Napoca

Adresa: Str. Campul Painii, nr. 30A, Cluj-Napoca, jud. Cluj

Apollon Ploiesti

Adresa: Str. Doctor Dumitru Bagdazar nr. 4, Ploiesti, jud. Prahova

Apollon Bacau

Adresa: Str. Nicolae Balcescu, nr. 2-4, Bacau, jud. Bacau
 


 

Author: CDMR

Share This On