Ads: ► Aloe Vera ► Guarana ► Anghinare

Angrosist.ro

Categorie: Produse alimentare
 
Prezentare: Angrosist.ro este o platforma on-line destinata exclusiv comercializarii produselor in sistem engros. Comercializam o gama foarte variata de produse engros si ne propunem sa aducem la un loc produse din toate segmentele comerciale la cele mai competitive preturi toate comercializate in sistem engros.

Printre produsele engros care le veti gasii pe platforma angrosist.ro enumeram pentru moment: condimente, mirodenii, condimix-uri, materiale auxiliare, materii prime pentru industrie, ierburi aromate, fructe uscate, seminte crude, alune crude, cereale, pseudocereale, uleiuri si multe alte produse comercializate vrac sau ambalate.

Produsele engros comercializate respecta toate normele si legile in vigoare din punct de vedere al modului de ambalare si etichetare. Suntem deschisi la colaborare atat cu parteneri romani cat si cu parteneri straini in special cu cei care sunt producatori sau direct importatori de produse ce pot fi comercializate in sistem engros on-line pe platforma angrosist.ro.
 
Adresa: B-dul 15 Noiembrie, nr. 3, Brasov, jud. Brasov
Telefon: 0725 414 239
Site internet: www.angrosist.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On