Andrei Branisteanu

Categorie: Artisti plastici
 
Prezentare: Pictorul Andrei Branisteanu va propune o expozitie virtuala cu vanzare, permanenta, cu peste 180 de tablouri pictate in ulei pe panza de o frumusete rara, inspirate din natura, in care genul abordat, impresionismul, se intrevede in fiecare detaliu zugravit cu talent si profesionalism.

Expozitia virtuala inglobeaza o serie de tablouri in care genul abordat, impresionismul, reuseste sa iasa in evidenta in fiecare detaliu al pastelurilor, al peisajelor surprinse in diverse zone din Romania si din alte tari. Expozitia online de pictura are ca tematica peisajul preponderent romanesc, imagini ale satului suprinse in diverse anotimpuri, florile in culori luminoase compunand o atmosfera in care puritatea desenului se impleteste cu profunzimea emotiilor transmise prin intermediul combinatiilor cromatice.

In fiecare pictura de vanzare veti regasi atat farmecul instantaneelor romanesti, zonelor diverse din tara, dar si perfectiunea impresionismului si metodelor de lucru si de abordare dictate de genul ales de pictor. Preturile sunt listate in paginile fiecarui tablou, pentru cei care vor sa cumpere unul sau mai multe tablouri se poate lua legatura direct cu pictorul Andrei Branisteanu cu ajutorul telefoanelor afisate online.

Pictorul Andrei Branisteanu este absolvent al Scolii de Arta, Clasa profesorului Iorga – studii libere de pictura. Este membru al Asociatiei Artistilor Plastici din Bucuresti, a participat la numeroase expozitii de grup si personale, dar si numeroase premii nationale. Andrei Branisteanu are lucrari expuse in colectii particulare si institutii de stat romanesti si in strainatate, in tari precum Anglia, Germania, Franta, Elvetia, Suedia sau Canada si SUA, Australia.

Caracterul expozitiei online de pictura este unul permanent, toate lucrarile expuse sunt originale si semnate de pictorul Andrei Branisteanu, orice detalii despre tabloul preferat putand fi obtinute accesand sectiunea contact si discutand direct cu artistul plastic.
 
Adresa: Nespecificata
Telefon: 0721 210 886
Site internet: www.andreibranisteanu.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On