Andree Salon

Categorie: Rochi de mireasa
 
Prezentare: Andree Salon este atelierul de rochii de mireasa unde designerul esti chiar tu! Noi venim cu atentia pentru detalii, cu seriozitatea, cu calitatea materialelor si cu un nume deja cunoscut in domeniu, iar tu, in calitate de viitoare mireasa, alegi alaturi de specialistii nostri cum vrei sa arate rochia de mireasa.

Alegerea nu este usoara, pentru ca ne place sa tinem cont de fiecare lucru, asa ca vei alege alaturi de noi materialele potrivite pentru rochie, trena, voal, culoarea materialelor, aplicatiile pe care le doresti pentru rochia ta si cel mai greu: vei alege modelul rochiei de mireasa. Noi te vom ajuta de fiecare data sa faci alegerea corecta tinand cont de visul tau din copilarie, de structura materialelor, de statura ta si mai ales de tendintele modei.

Din respect pentru munca noastra si pentru numele nostru, ne asiguram ca viitoarele mirese aleg un model potrivit staturii lor, aleg un model care sa le avantajeze, aleg materiale care sa cada perfect si accesorii cu care sa se mandreasca. Scopul nostru este sa iti oferim o rochie perfecta pe care sa o imbraci o singura data, iar tu sa arati impecabil in ziua pe care o traiesti o singura data.

Croitorii si consilierii nostri au un rol important in alegerea modelului dorit si mai ales in realizarea rochiei tale. Pentru ca gusturile, fizionomia si trendurile difera, nu exageram daca spunem ca fiecare rochie pe care o cream este unica.
 
Adresa: Str. Calea Bucuresti, nr. 88, Domnesti, judet Ilfov
Telefon: 0722 254 639
Site internet: www.andreesalon.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On