A&G AutoDrive

Categorie: Servicii auto
 
Prezentare: In cadrul scolii noastre puteti efectua orele de legislatie rutiera gratuit, conduse de profesori cu experienta precum si simularea examenului teoretic pe calculator. Elevii si studentii beneficiaza de 50 de lei reducere. De asemenea, daca se achita suma integral reducerea este de 50 de lei.

In cabinetele noastre puteti efectua testul psihologic si fisa medicala precum si poza tip, documente necesare intocmirii dosarului de scolarizare. Orele de pregatire practica se vor desfasura cu instructor bine pregatiti, in zona de examen aleasa de cursant ( pentru persoanele cu domiciliul in Bucuresti sau Ilfov) , iar masina pe care veti fi instruiti va fi aceasi la examen.

Punctul si ora de intalnire pentru pregatirea practica (conducerea) vor fi stabilite impreuna cu instructorul tinand cont de disponibilitatea vostra. Oferim gratuit consiliere psihologica persoanelor cu frica de condus.
Parcul auto este diversificat urmand sa alegeti masina potrivita cerintelor voastre. Scoala de soferi A&G Auto Drive va asteapta!
 
Adresa: Str. Luinca, nr. 1, sector 3, Bucuresti
Telefon: 0766 425 311
Site internet: agautodrive.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On