Activ Dent

Categorie: Cabinete stomatologice Bucuresti
 
Prezentare: Clinica Activ Dent pune la dispozitia pacientilor sai gama completa de tratamente dentare, realizate de catre echipa de medici stomatologi specialisti, in cadrul cabinetelor stomatologice ale clinicii, dotate cu tehnologie de ultima generatie. Clinica stomatologica Activ Dent este cea mai potrivita alegere pentru obtinerea unui zambet frumos si sanatos.

Clinica Stomatologica Activ Dent are in dotare cabinete stomatologice utilate pentru interventii speciale (de natura operatiilor chirurgicale de inserare implanturi dentare, sinus lift, transplant bloc osos, operatii parodontale cu regenerari tisulare), aparat de radiologie dentara, lampa de albire. Sterilizarea instrumentarului medical este realizata conform celor mai exigente norme in domeniul medicinei dentare, in camera speciala pentru sterilizare ce deserveste fiecare cabinet stomatologic.

Echipa de specialisti a clinicii noastre, avand cunostintele si experienta necesare, ofera pacientilor cel mai bun tratament posibil, adaptat ultimilor descoperiri in domeniul stomatologiei moderne. Staff ul medical al clinicii noastre este format dintr-o echipa medicala interdisciplinara, ce pune la dispozitia pacientilor sai gama completa a serviciilor stomatologice: implantologie si chirugie dentara, protetica, endodontie, stomatologie pentru copii, ortodontie si profilaxie. Membrii echipei noastre medicale isi imbunatatesc permanent cunostintele din aria de interes profesional, prin participarea la cursuri, traininguri si specializari in tara si in strainatate.
 
Adresa: Bd. Camil Ressu, nr. 15, bl. 57, sc. A, ap.2, sector 3, Bucuresti
Telefon: 021 648 5769
Site internet: www.activdent.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On