Absolute School

Categorie: Cursuri formare profesionala
 
Prezentare: Absolute School este o scoala privata infiintata in anul 2004, avand ca unic obiect de activitate organizarea de cursuri. Misiunea noastra este sa fim recunoscuti ca scoala care ofera persoanelor interesate cursuri de formare profesionala de cea mai buna calitate la preturi accesibile. Ne bazam pe increderea clientilor, pe calitatea si eficienta cursurilor oferite. Totodata, recunoastem si motivam priceperea, increderea si loialitatea angajatilor nostri.

Absolut toti lectorii nostri sunt specialisti certificati, cu experienta practica si pedagogica semnificativa . Suntem ferm convinsi (si activitatea desfasurata pana in acest moment o dovedeste) ca in acest mod putem oferi cursantilor nostri cursuri axate pe partea practica a domeniului de referinta.

Fiecare cursant primeste gratuit toate materialele necesare (suport de curs, caiet de aplicatii practice, monografii, dupa caz) iar cursurile sunt interactive, desfasurandu-se sub forma unor dezbateri (seminarii), astfel incat timpul petrecut la curs este utilizat extrem de eficient.

Dupa finalizarea cursurilor se sustine examen, iar in urma promovarii acestuia se obtine o diploma recunoscuta la nivel national. Dincolo de diploma in sine, consideram ca sunt mult mai importante cunostintele acumulate pe parcurs, ce vor fi utilizate in practica de catre absolventi.
 
Adresa: Calea Plevnei nr. 136, Bucuresti
Telefon: 021 31 41 444
Site internet: http://www.absoluteschool.net/
 


 

Author: CDMR

Share This On