A&A Dent

Categorie: Clinici stomatologice Bucuresti
 
Prezentare: Cabinetul stomatologic A&A Dental ofera toata gama de tratamente stomatologice la cele mai inalte standarde intr-o singura locatie. A&A Dental lucreaza cu minutiozitate, eleganta și profesionalism astfel incat fiecare zambet de al tau sa fie nepretuit.

Medicii A&A Dental, specialiști in toate ramurile medicinei dentare, fiecare in parte fiind un cunoscator al secretelor “Frumsetii zambetului”, printr-o cooperare interdisciplinara exemplara asigura rezultate uimitoare. Aici iţi oferim reabilitarea orala complexa, servicii de stomatologie generala, estetica protetica, parodontologie, endodonţie, chirurgie orala, implantologie si ortodonţie.

Frumuseţea și sanatatea dintilor dvs. conteaza pentru noi. intotdeauna iti aduci aminte cu placere de un zambet, dar care și tot odata iti transmite un calm stralucitor, plin de optimism, incredere și fermitate.

Adulţii isi exerseaza fericirea de doar 20 de ori in decursul unei zile. In lipsa zambetului, stresul si energiile negative afecteaza in mod direct creierul si astfel intregul organism. Aspect care se vede nu doar la interior, ci si in jur, in ochii celor care te privesc. Vestea buna este ca zambetul poate fi recastigat. Si, odata cu el, increderea in sine.
 
Adresa: Splaiul Unirii, nr. 35, bl. M7, sc. 1, ap. 2, sector 3, Bucuresti
Telefon: 0758 179 223
Site internet: aadent.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On