Ricardo Montesi

Categorie: Imbracaminte si incaltaminte
 
Prezentare: Aveti nevoie de costum pentru un eveniment deosebit din viata dumenavoastra? Magazinul Ricardo Montesi va asteapta cu o colectie completa de costume de barbati, ideale pentru orice fel de ocazie. Astfel, aici gasiti de la cele mai casual modele de sacouri pana la cele mai sofisticate si elegante costume, preturile fiind excelente.

Puteti achizitiona costume pentru nunta si alte ceremonii speciale, costume business, costume casual si multe alte accesorii vestimentare. Produsele sunt diversificate, astfel ca oricine isi poate gasi modelul preferat in acest magazin. Preturile sunt de asemenea accesibile, asa ca nu va ramane decat sa descoperiti toate ofertele.

Costumul este esential intr-o societate in care exista multa rigoare fizica si vizuala, dar si formalism. De aceea, indiferent ca este vorba despre locul de munca sau un eveniment deosebit, costumul nu trebuie sa lipseasca din garderoba vreunui domn. Magazinul Ricardo Montesi stie toate aceste lucruri, motiv pentru care va intampina cu produse pline de stil si eleganta, create pentru a satisface chiar si cele mai exigente cerinte.
 
Adresa: Str. Calea Grivitei, nr. 121, sector 1, Bucuresti
Telefon: 0726 961 845
Site internet: ricardo-montesi.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On