10 plus

Categorie: Educatie
 
Prezentare: Platforma de educatie aparuta ca o alternativa la invatamântul traditional si ca o evolutie fireasca a modului de a invata in contextul dezvoltarii tehnologiilor moderne. Mentinem standarde ridicate de calitate pentru a le asigura cursantilor nostri succesul in viata scolara si profesionala. Platforma este 100% interactiva si reduce foarte mult costurile cu deplasarea, cursurile desfasurandu-se din confortul caminului propriu, vorbiind, scriind si interactionand cu grupa si profesorii.

Din multitudinea de metode de invatare a limbilor straine si informatii oare care este cea mai buna metoda de invatare pentru copilul tau? Observam cu totii diferentele majore dintre parinti si copii mai ales din prisma oportunitarilor de dezvoltare, a tehncii moderne de comunicare, a dispozitivelor de tip smartphone, tableta si a nevoii ludice a copiilor care s-a transfomat major din joaca in fata blocului aferenta generatiei 80-90 la propria descoperire a lumii si acumularea de informatii prin experiente care sunt axate de cele mai multe ori pe folosirea computerului.

Platforma online gestionata de 10plus.org este accesibila pe baza de id si parola oferita doar unei persoane iar la lectii pot asista si parintii pentru a observa modul in care copilul face progrese. Pentru platfomra de invatare online profesorii au fost selectati din randul dascalilor cu experienta si pasiune pentru predare, astfel incat ei au o metoda certificata de invatare a copiilor ghidand experiential tot procesul de invatare.
 
Adresa: Bdul Republicii, nr. 30, Pitesti, jud. Arges
Telefon: 0348 808 909
Site internet: www.10plus.org
 


 

Author: CDMR

Share This On